Ландшафт - простір задуму - Dumbur, E. (Теорія та практика дизайну, 2014)
Розглянуто питання методології навчання ландшафтного проектування з використанням інтерактивних технологій та питання гармонізації міського середовища, що виникають в ході суперечливого процесу урбанізації.