Рекреаційні простори в спальних районах на прикладі кінотеатру «Хабаровськ» - Baklyskaia, L. E.; Gurieva, E. V. (Теорія та практика дизайну, 2013)
У цій статті обговорюються проблеми рекреаційних просторів в житлових районах, аналізуючи територію навпроти кінотеатру «Хабаровськ». Також автор пропонує приклад благоустрою прилеглої території.