Модульне житло у структурі міського середовища - Tsymbalova, T. (Теорія та практика дизайну, 2016)
Модульне житло, як найбільш характерний різновид масового типового швидкомонтованого житла, має дуже давні історичні корені. В сучасних умовах модульне житло набуло особливої актуальності і має великий і різноманітний типологічний спектр використання в економічно розвинених країнах. Практичні переваги модульних житлових будинків в умовах України отримали б не менш гідне застосування.