Естетична складова при розробці комплектів спеціального одягу - Struminska, T.; Kolosnichenko, M. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Стаття присвячена визначенню основних складових художньо-естетичного показника та аналізу конструктивно-технологічних рішень засобів захисту рук. Розглянуто основні вимоги до сигнального спеціального одягу. Досліджено вплив художньо-естетичних показників спеціального одягу при його комплектуванні.