Розробка 3D моделі домашнього робота та створення промо-ролика для проекту «Home robot security» - Savchenko, L.; Vorontsova, D.; Lipovskaya, A. (Теорія та практика дизайну, 2015)
На основі розробленого ескізу в програмному середовищі Autodesk Maya створено тривимірну полігональну модель домашнього робота-охоронця та його анімацію, а також демонстраційний ролик для проекту «Home Robot Security».