До питання про дисципліну «Виробничий дизайн i ергономiка» - Rozhenko, Z. (Теорія та практика дизайну, 2015)
В статтi розглядається методика створення графiчної реклами в рамках дисциплiни “Виробничий дизайн i ергономiка”, який викладається студентам 3-го курсу економiчного факультету денної та заочної форм навчання, що може стати корисним майбутнiм менеджерам i маркетологам в їхнiй подальшiй професiйнiй дiяльностi.