Удосконалення процесу створення індивідуального дизайну комбінезонів для занять картинговим спортом - Polka, T.; Nazarova, O.; Kolosnichenko, M. (Теорія та практика дизайну, 2015)
У статті розглянуто процес проектування комбінезонів для занять картинговим спортом, що обумовлено потребою вітчизняних картингістів у розробці комбінезонів відповідно до ергономічних та естетичних вимог. Досліджено структуру роботи офіційних сайтів фірм-виробників комбінезонів для занять картинговим спортом, розроблено інформаційне і методичне забезпечення інтернет-ательє для створення індивідуального дизайну даного виду одягу.