Розробка елементів спеціального захисного одягу на основі принципів трансформації - Ostapenko, N.; Lutsker, T.; Kolosnichenko, M.; Tretyakova, L. (Теорія та практика дизайну, 2015)
В статті запропоновано підхід до систематизації різновидів елементів на основі принципів трансформації в спеціальному захисному одязі за функціональною ознакою. Розроблено нові конструктивно-технологічні рішення таких елементів з можливістю прогнозування, розширення їх асортименту.