Використання металу в дизайні інтер`єру громадських приміщень - Novik, A. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Проаналізовані функціональні та декоративні можливості використання металу в дизайні інтер’єру громадських приміщень. Визначено, що метали і сплави завдяки таким якостям, як міцність, витривалість, блиск, варіативність текстури, ковкість можуть бути застосовані в інтер`єрі громадських приміщень як конструкційні матеріали (несучі, огороджувальні конструкції, елементи обладнання), у меблях і як засоби декорування відповідно призначенню громадського приміщення.