Комплексне дизайн-проектування форми взуття для молоді на основі 3D моделювання - Kernesh, V.; Chertenko, L.; Berdnyk, L.; Garkavenko, S. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Робота присвячена розробці дизайн - форми взуття для молоді з використанням програмного комплексу Delcam Crispin. Проведено антропометричні дослідження стоп юнаків, рoзраховано основні параметри і спроектована колодка в програмному модулі Сrispin LastMaker. Розглянуто основні етапи розробки дизайну верху та низу взуття кежуал-стилю з застосуванням програмного модулю Crispin ShoeMaker та SoleEngineer.