Психолого-педагогічні аспекти підготовки майбутніх фахівців з дизайну - Zakharovа S. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Фахова підготовка майбутніх дизайнерів у вищих навчальних закладах - порівняно новий освітній напрям, що активно розвивається. Професія дизайнера характеризується специфікою, що вирізняє її серед інженерних і суто художніх професій, оскільки вона поєднує в собі матеріальну та творчу діяльність.