Реконструкція садиби Ходкевичів під готельно-ресторанний комплекс - Gnatiuk, L.; Polishchuk, Y.; Muzichenko, O. (Теорія та практика дизайну, 2015)
У статті розглянуто проблему реконструкції об’єктів культурної спадщини. Проведено аналіз реконструкції замків Луари під готельно-ресторанні комплекси. Запропоновано методи та засоби реконструкції садиби Ходкевичів, для її збереження, як об’єкта культурної спадщини та залучення туристів, нанесення її на туристичну карту України.