Базис математичної моделі візуальних рекурсивних систем для об’єктів дизайну - Heher, A. (Теорія та практика дизайну, 2015)
У статті здійснено системний аналіз ВРС в об’єктах дизайну. На базі аналізу виявлено, розкрито та формалізовано загальносистемні характеристики ВРС (елементи, правила, зв’язки) окреслено їх співвідношення. Запропоновано математичний апарат та закладено базис математичної моделі концептуального проектування ВРС для об’єктів дизайну.