Визначення мов експлуатації одягу для працівників газотранспортних компаній - Galagan, T.; Polka, T.; Kolosnichenko, M. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Розглянуто результати аналізу умов експлуатації одягу для працівників газотранспортних компаній, що дозволили визначити режим праці та мікрокліматичні умови довкілля. Проведений аналіз та вивчення топографії впливу небезпечних та шкідливих виробничих чинників на ділянки існуючих видів одягу покладено в основу розробки їх переліку з метою визначення технічних вимог до проектування.