Розробка підходу до створення нових форм дитячого зимового одягу методами дизайн-проектування - Vasilyeva, I. (Теорія та практика дизайну, 2015)
У статті розглянуто методи дизайн-проектування, використання яких дозволяє розробляти нові композиційно-гармонічні форми дитячого зимового одягу. Визначено шляхи удосконалення процесу проектування через використання принципів отримання нових форм, які лежать в основі запропонованої творчої концепції. Запропоновані підходи дозволяють отримувати велику кількість нових форм дитячого зимового одягу, змінювати їх в процесі експлуатації з різною метою, подовжувати термін їх використання в системах «одяг-дитина-середовище».