ПРОЄКТНА ДІЯЛЬНІСТЬ В ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ - Радченко , Марина (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
У статті висвітлено особливості проєктної діяльності викладачів і студентів під час підготовки майбутніх фахівців з соціальної роботи. Узагальнено досвід використання проєктної діяльності на кафедрі соціальних технологій факультету лінгвістики та соціальних комунікацій Національного авіаційного університету. Розглянуто інноваційну навчальну технологію – метод проєктів. Визначено перспективи подальших досліджень у напрямку застосування проєктних технологій у процесі підготовки фахівців соціальної сфери.