ТРАНСФОРМАЦІЯ МІЖНАРОДНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ В УМОВАХ СУЧАСНИХ РЕАЛІЙ - Корчук , Олена (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
У статті розглянуто особливості розвитку міжнародної освіти в Україні, можливості й переваги, які отримують студенти, науковці та викладачі при участі в міжнародних обмінах і мобільності. Проаналізовано виклики до освітянської спільноти, сформовані сучасністю. Висвітлена низка проблем, з якими стикаються іноземні громадяни під час навчання за кордоном, і шляхи їх вирішення.