ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЙ У РОЗВИТКУ СОЦІОКУЛЬТУРНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ПОЧАТКОВОЇ ЛАНКИ НУШ - Ярема , Олена (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглянуто проблеми формування соціокультурної компетентності, обґрунтовано способи використання Інтернет-технологій у процесі навчання іноземної мови, позначені умови для формування соціокультурної компетентності здобувачів освіти з урахуванням Інтернет-технологій.