МЕТОДИ ПІДГОТОВКИ ДО ЗНО З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ - Яловега , Роксолана (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті подається інформація про специфіку підготовки абітурієнтів до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови. В ній висвітлено основі принципи підготовки до ЗНО, з чого насамперед варто починати підготовку, якими вміннями має володіти абітурієнт, а також на які теми потрібно звернути особливу увагу. Детально схарактеризовано, як правильно будувати структуру власного висловлення, як уникати лексичних та граматичних помилок.