ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ (HARD SKILLS) ТА УНІВЕРСАЛЬНІ КОМПЕТЕНЦІЇ (SOFT SKILLS) У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ З ОБЛІКУ І ОПОДАТКУВАННЯ - Чиж , Вера (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглянуто навички і компетенції, що необхідні фахівцю з обліку і оподаткування у виконанні професійних обов’язків. Надано рекомендації щодо їх отримання при навчанні у вищому навчальному закладі.