СУТНІСТЬ ПРОЦЕСУ ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОСТІ В АСПЕКТИ ЇЇ СОЦІАЛІЗАЦІЇ - Фоменко , Олена; Маміна , Єлізавета (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглядаються шляхи підвищення ефективності роботи у закладах вищої освіти шляхом підготовки високого рівня майбутніх професійних педагогів в сфері фізичної культури і спорту.