ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ ВНЗ - Трегубова , Галина (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті обгрунтовано впровадження випереджальних принципів роботи, що підвищує ефективність самостійної роботи студентів.