ЗАСТОСУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ВИВЧЕННІ МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН У КОЛЕДЖІ. - Терещенко, Людмила; Шкарін , Олександр (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглядаються інноваційні технології навчання, які використовуються у системі сучасного освітнього процесу у коледжі. Визначаються характерні особливості засобів, форм і методів інноваційного навчання, розкривається специфіка їх використання під час навчання майбутніх програмістів. Розглянуто використання різних видів інноваційного навчання при викладанні математичних дисциплін.