ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІВ, ГРОМАДЯН ТА СИСТЕМИ ОСВІТИ СІНГАПУРУ ЯК ЗРАЗКОВОЇ У СВІТІ - Сіткар , Віктор Ілліч; Сіткар , Степан Вікторович (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглядається освітня система Сінгапуру, яку наразі вважають зразковою у світі. Звертається увага на ідеологію освіти, особливості розвитку громадян та специфіку підвищення кваліфікації педагогів. Зазначено, що формула за якою працює система освіти в цій країні, трактується так: освіта - це знання і навички, помножені на ставлення до них. Наголошується, що ця країна вдало поєднала культурні, національні та економічні аспекти. Це дає їй підстави пишатися своїми здобутками, як найкращими у світі.