ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ЗАСОБІВ НАВЧАННЯ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ - Пуляк , Ольга; Абрамова , Оксана (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
Стаття присвячена вивченню основних особливостей застосування в закладах освіти інтерактивних засобів навчання, зокрема тренінгових технологій. Розглянуті основні технічні інтерактивні засоби навчання та програмні інтерактивних засобів навчання. Наголошено на необхідності використання обґрунтованих інноваційних методик та засобів навчання. Авторками апробовано модель проведенні тренінгів для засвоєння програмних результатів навчання, забезпечення формування загальних і фахових компетентностей, м’яких навичок здобувачів освіти в офлайн та онлайн форматах.