ПЕДАГОГІЧНА МАЙСТЕРНІСТЬ ЯК ГОЛОВНА СКЛАДОВА ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЇ - Островська, Людмила (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
Стаття присвячена аналізу педагогічної майстерності як головна складова педагогічної дії; вчитель - основна дійова особа у реформуванні сучасної освіти. Проаналізовано стан державного управління неперервною освітою педагогічних працівників в Україні, зазначені проблеми реалізації неперервної освіти в українському освітньому просторі.