ВАРІАНТ ЗАСТОСУВАННЯ ПРОГРАМНОГО ДОДАТОКУ GOOGLE EARTH ПРИ ОРГАНІЗАЦІЇ ЗАНЯТЬ З КУРСУ «ГЕОГРАФІЯ: РЕГІОНИ ТА КРАЇНИ» ПІД ЧАС ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Мельникова , Інна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглядається варіант використання додатку Google - Google Earth під час організації занять в дистанційному режимі. Надано рекомендації по застосуванню даного додатку при вивченні тем занять, що стосуються Африки.