УДОСКОНАЛЕННЯ НАЦІОНАЛЬНИХ НОРМАТИВНИХ ДОКУМЕНТІВ ЩОДО ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ ДЕРЖАВНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Коршикова , Рената; Озеран , Алла (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті аналізуються вимоги Положення № 1213 на предмет виявлення аспектів облікової політики державних підприємств, які додатково слід розкривати в розпорядчому документу про облікову політику, що дозволить актуалізувати його зміст та висвітлити методичні питання, які зазначені, але докладно не описані у чинній нормативній базі.