РОБОТА СОЦІАЛЬНОГО ПЕДАГОГА З ПРОФІЛАКТИКИ БУЛІНГУ У ШКОЛІ - Карпілянська , Зінаїда (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглядаються практичні заходи, що проводяться соціальним педагогом спільно з педагогічним колективом школи з метою профілактики булінгу, наводиться приклад шкільної програми із забезпечення здорового психологічного клімату у дитячому колективі.