ФОРМУВАННЯ У МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ЦІННІСНОГО СТАВЛЕННЯ ДО ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Іванова, Лідія (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглядається один із шляхів удосконалення професійної компетентності майбутніх учителів – формування в них відповідального ставлення до власного життя, фізичної культури; доводиться необхідність формування здоров’язбережувальної компетентності, мотивації до особистісного самовдосконалення, зокрема духовного, фізичного.