ОСОБЛИВОСТІ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ В МАГІСТРАТУРІ В УМОВАХ ДУАЛЬНОЇ ФОРМИ ОСВІТИ - Забранський, Віталій (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглядаються особливості виробничої педагогічної практики майбутніх учителів математиики в умовах дуальної форми освіти в магістратурі.