МОДЕРНІЗАЦІЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СИСТЕМИ ОСВІТИ В СУЧАСНОМУ СУСПІЛЬСТВІ - Гурська, Людмила Борисівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
Епоху нашого часу можна називати епохою змін, інновацій, інтелекту, глобалізації, яка вимагає оволодіти ключовими поняттями в інтелектуальній, громадянській, комунікаційній, інформаційній та освітній сферах, формує багатофункціональні засоби розвитку та модернізації в сучасному суспільстві.