СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ПРОФЕСІЙНОГО СПРЯМУВАННЯ В ЗФПО - Волошина, Олена (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У cтатті розглянуто сучасні підходи до організації самостійної роботи студентів у закладах фахової передвищої освіти. Проаналізовано різні види та методи самостійної роботи під час вивчення іноземної мови професійного спрямування.