ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ СЛУХАЧІВ ПІДГОТОВЧОГО ВІДДІЛЕННЯ НА ПРИКЛАДІ ПЛАТФОРМИ MOODLE - Бруяка, Ольга; Дзюба, Павло (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглядаються шляхи удосконалення дистанційного формату навчання слухачів підготовчого відділення громадян України. Особлива увага приділяється ключовим моментам складання дистанційного курсу. Складено рекомендації щодо розробки курсу з фізики. Аналізуються особливості впровадження дистанційного навчання в освітній процес.