ІНТЕРАКТИВНА ЛЕКЦІЯ ЯК СУЧАСНИЙ ВИД ВИКЛАДАННЯ ФАХОВИХ ФАРМАЦЕВТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН - Бобкова, Інна Аркадіївна; Бур’янова, Вікторія Вікторівна; Умінська, КатеринаАнатоліївна; Хранівська, Валентина Олександрівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглядаються переваги використання інтерактивної лекції під час викладання фахових дисциплін. Аргументовано переваги використання інтерактивних технологій у навчальному процесі. З’ясовано, що використання інтерактиву під час лекції забезпечує зворотній зв’язок із здобувачами освіти. Доведено, що інновації не виникають самі по собі, а є результатом наукових пошуків, аналізу, узагальнення педагогічного досвіду.