ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКІВ У НАУЦІ – СТУДЕНТСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ - Білоус, Олена Анатоліївна; Говорун, Тетяна Павлівна; Берладір, Христина Володимирівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
В роботі представлені основні переваги у розвитку особистості та формуванні майбутнього фахівця, які надає участь у науковій конференції студентам молодших курсів Сумського державного університету та учням старших класів. Висвітлені особливості етапів роботи під час проведення досліджень, підготовки доповіді, участі у конференції та інше.