МЕТОДИЧНИЙ СУПРОВІД БЕЗПЕРЕРВНОГО РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ В ГАЛУЗІ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА В УМОВАХ ПОЛІСУБ’ЄКТНОЇ ВЗАЄМОДІЇ - Ашихміна, Наталія (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті наголошено, що безперервність розвитку професіонала є важливим процесом у контексті самоактуалізації особистості, та акцентовано увагу на ідеї розвитку особистісного потенціалу людини протягом усього життя. Автором розглянуто методи перманентного розвитку особистості майбутнього фахівця в галузі музичного мистецтва в конкретних умовах полісуб’єктної взаємодії.