ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДІВ ТА ОСВІТНІХ ПРИНЦИПІВ РОЗВИТКУ ЛЮДСЬКОЇ ОСОБИСТОСТІ З ТОЧКИ ЗОРУ ІМАМА САДЖАДА В КНИЗІ САХІФА САДЖАДІЄ - Варніяб, Тахмасб Хатамі (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
Переглядаючи Сахіфу Саджадіє, яка, мабуть, є книгою молитв, таємниць і потребою у Богові, але чітко являє характеристики людини, принципи навчання розвитку людської особистості, а також дотримуючись молитви Сахіфи Саджаді. , відкривати та вивчати найважливіші людські принципи. У тому числі «дружелюбність до себе», «благочестивість», «перфекціонізм», «прагнення до безсмертя», «страх і надія», «недбалість», «світність» і «вільна воля» та найважливіші виховні принципи, такі як: благочестя, Добре виражена опора, аскетизм, мотивація, контроль та керівництво, а також принцип необхідності дії. У цій статті ми спробували вказати на деякі принципи та виховні принципи розвитку особистості людини.