ВПЛИВ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ НА РИНОКОВУ ВАРТІСТЬ: АНАЛІТИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ - Прія Т.П., д-р Шрі; Равіндран, д-р Д. (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
Для країн світу характерні альтернативні системи корпоративного управління (Shleifer and Vishny (1997)). Тривають значні дебати щодо того, наскільки ці системи хороші, кращі чи ефективні. Проуз (1995) припускає, що такі судження за своєю суттю є суб'єктивними через скупі докази відносно ефективності різних систем корпоративного управління. Дослідження зосереджено на тому, як корпоративне управління підтримує роботу фірми та захищає інтереси акціонерів та багатство організації. Ми емпірично аналізуємо вплив різних систем корпоративного управління на результативність фірм, досліджуючи вибірку промислових компаній за чотирирічний період 2018-2021 роки.