ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ НАВЧАЛЬНИХ ЦЕНТРІВ НА РОЗВИТОК ДОШКІЛЬНИКІВ ЗА ДУМКОЮ ПЕДАГОГІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Кабадайі, Абдулкадір (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У нашій країні в останні роки, у зв’язку зі стрімким зростанням охоплення дошкільними закладами, значення фізичного оснащення шкіл швидко зросло для того, щоб ці школи могли надавати якісну освіту своїм учням. З цієї причини значно зросло значення навчальних центрів, які впливають на всі сфери розвитку дитини. У даному дослідженні розглянуто значення навчальних центрів у дошкільному періоді та рівень їхнього місця в освітній програмі відповідно до думок кандидатів у педагоги. 20 кандидатів у вихователі дошкільної освіти взяли участь у цьому дослідженні, яке було якісно організовано. Даним учасникам було запропоновано 17 відкритих запитань про навчальні центри. Наприкінці дослідження були внесені необхідні пропозиції.