ФАКТОРИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА НА СТУПІНЬ АКТИВНОСТІ УЧАСТІ ВИКЛАДАЧІВ В ІННОВАЦІЙНОМУ ПРОЦЕСІ - Ковальчук, Наталія Василівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2021)
У статті розглядається поняття інновації, готовності педагога до інноваційної діяльності. Визначено фактори, що впливають на ефективність інноваційної діяльності та на ступінь активності участі викладачів у інноваційному процесі.