ПРОБЛЕМИ ПІДГОТОВКИ АД’ЮНКТІВ У СУЧАСНИХ УМОВАХ І ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ - Головань, Вячеслав Григорович; Головань, Артур Вячеславович; Булгаков, Руслан Валерійович (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2021)
У статті розглядаються причини та умови наявних проблем у процесі підготовки військових науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації, а також пріоритетні напрямки удосконалення процесу підготовки ад’юнктів.