МОЖЛИВОСТІ ТА ЗНАЧЕННЯ СОЦІОЛОГІЧНИХ МАТЕМАТИЧНИХ МЕТОДІВ У СОЦІОЛОГІЧНИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ ТА ОСВІТІ СОЦІОЛОГІВ - Velko , Oksana (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2021)
У цій статті описано можливості та значення соціологічних та математичних методів у соціологічних дослідженнях та вихованні соціологів. Наводяться конкретні приклади використання соціологічних та математичних методів у соціології, освіті та науці.