ЗАВДАННЯ СУЧАСНОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ: НЕБАЧЕНІ ПРОБЛЕМИ - Arafat, Mudassir (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2021)
Ця стаття демонструє поточні невидимі виклики в сучасній системі освіти. Невидимі проблеми, які можна тільки відчути, а не побачити. У статті також акцентовано увагу на рівнях освіти та недоліках рівня грамотності у великих економіках, що розвиваються. Дослідження різних авторів у минулому брали до уваги в літературі. Дані були відповідно вивчені для аналізу результатів на основі попередніх досліджень, і відповідно до них підготовлено коротку пропозицію. Статті мають на меті висвітлити невидимі проблеми сучасної системи освіти та проблеми, з якими відповідно стикаються батьки, вчителі, учні та навчальні заклади.