ПРО АСИНХРОННУ ФОРМУ ЗАНЯТЬ З МАТЕМАТИКИ - Попов , Петро (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
В статті розглядаються питання, що пов’язані з деякими аспектами асинхронного вивчення математичних дисциплін у закладах фахової передвищої освіти. Проводиться порівняння ефективності синхронних занять з асинхронними. Аналізуються переваги та недоліки асинхронної форми навчання. Виділяються випадки, коли асинхронні заняття є більш доречними. Наводяться рекомендації стосовно конкретних тем з різних математичних дисциплін, які можна вивчати асинхронно.