ПРОГРАМИ ШІ ЯК ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У РОБОТІ СУЧАСНОГО ВЧИТЕЛЯ - Клименко , Леся (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
У статті висвітлено питання використання інноваційних технологій в роботі вчителя як вимога цифрового суспільства. Основна ідея акцентована на розуміння та конструктивне застосування в освітньому процесі програм на основі штучного інтелекту для кращої комунікації та взаємодії із сучасним учнем, який в даному питанні випередив вчителя. Стаття містить огляд програм на основі штучного інтелекту різного спрямування, які креативний вчитель може використати у своїй інноваційній діяльності, щоб іти в ногу з часом.