ВИКОРИСТАННЯ ЧАТ-БОТУ CHATGPT У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ З МЕТОЮ ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ - Бердичевська , Ірина Валентинівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
У статті розглянуто особливості використання штучного інтелекту у процесі навчання іноземної мови з метою формування комунікативної компетентності майбутніх вчителів. Висвітлено окремі аспекти та переваги впровадження чат-боту ChatGPT як технології штучного інтелекту в начальний процес. Надано висновки щодо ефективного використання чат-боту GPT у формуванні іншомовної компетентності студентів.