ВИКОРИСТАННЯ ГЛАЙДИНГ-ТЕХНОЛОГІЙ З ДІТЬМИ СТАРШОГО ВІКУ - Школа , Олена; Момот , Юлія (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглядається умови ефективності фізичного виховання у закладах освіти на сучасному етапі з використанням новітніх глайлинг-технологій з дітьми старшого віку.