ҐЕНДЕРНА ПРОБЛЕМАТИКА У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ПСИХОЛОГІВ - Чіп , Руслана; Кормило , Оксана; Гончаровська , Галина (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглядаються теоретичні і практичні аспекти професійної підготовки майбутніх психологів. Проаналізовано проблему формування ґендерної компетентності фахівців у процесі здійснення психологічного супроводу.