ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ: РЕЛЕВАНТНІСТЬ СТРАТЕГІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ - Ходзицька , Валентина Василівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
Стаття описує важливість використання глобальних принципів управлінського обліку для прийняття стратегічних управлінських рішень, ключовим маркером яких є релевантність інформаціі, що аналізується.